sabaq!! Bulan Posa Ni.


kepada pembaca setia blog aku, harap bersabar.. nanti aku update aktiviti mulia aku sepanjang aku menjadi warga aloq setaq.

siap sekali dengan gambaq lagi…

Aku juga berikrar akan mengurangkan tahap keboringan dan membuatkann pembaca2 tidor pabila singgah di blog aku ini.

Skang aku masih lagi sedang bertungkuih- lumuih, gedebak gedebuk (walaupun mendapat bantuan profesional jendul yang diimport khas dari Sabah) untuk menyiapkan presentation aku.

Pada sapa2 yang mengangap aku rileks kat sini… sila lah ubah tanggapan anda ya..

Kepada sahabat2 yang mengingati aku.. nak ajak bukak posa..- Kat Aloq Setaq ok la, kat KL tak terdaya aku nak pi. Apapun ingatan hangpa aku sanjung tinggi. ( Abe Ma. Sila uruskan bukak posa ngan saki baki penjahat di MOT)

Selamat berposa dan menyambut Ramadahan Al Mubarak.

Selamat jugak menghabiskan duit gaji hangpa untuk shopping raya.. Aku shopping kat Pacific ja… paling jauh pun Aloq Setaq Mall.

Adios Amigos..

2 thoughts on “sabaq!! Bulan Posa Ni.

  1. kroh!!! kroh!!! kroh!!! zzzzzzzzzzzzzzzzz….

    tengok tu, baca entry ni pon dah tertido… cepat laaa update….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s