LAGU-LAGU LAMA


Laptop aku ada lagu2 lama ropanya. Aku tak sedar. Ada lagu yang dah lama aku tak dengar ada kat sini. Lagu2 ni aku download masa aku mula2 masuk keja. Aku bawak dari satu pc opis ke satu pc opis. Dari zaman thumbdrive 256mb sampai dah tak terkira dia punya Gig lagi dah. Gila nostalgia…

Tapi ada orang tu takbleh masuk dengan lagu2 aku… haritu nak copy sangat,kan. Minah ni layan lagu-lagu yang up to date je.. ntah hapa2 nama penyanyi la ni. Aku pun tak kenal. Suara sama ja aku dengar.

Folder lagu aku ni ada Better Than Ezra, Incubus, Mr Big (my fav song-just take my heart), Alice N chain, Blur, Counting Crows, tak lupa kak Jamelia, abang Kid Rock, Match Box 20 (Run -sountrack varsity Blues), Weezer dan banyak lagi la…

layan la kejap… pasni dah nak bertukus lumus siapkan assigment. Ha sapa suruh kau buat last minit. Ko tanggungla azabnya…..

3 thoughts on “LAGU-LAGU LAMA

  1. i layan ok. lagu lemon tree dengan mr big… my all time favourite mestilah mr big…nak-nak kalo u yang tolong nyanyikan dalam kete.. hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s