ALHAMDULILLAH


Ingin aku panjatkan syukur ke hadrat Allah kerana Dia telah pemudahkan banyak urusan pelajaranku. Belajar peringkat ini tidak semudah yang aku sangkakan rupanya.

Dulu member-member kata ” best ar kau, cuti blajar, rilek kat kampung”

So aku ingatkan best. Air mata jugak rupanya. Tapi alhamdulillah. Kesempatan yang Allah kurniakan kepada aku ni, akan aku manfaatkan sepenuhnya. Aku tak mau nanti orang kata amik master for the sake of ada master saja. Tapi ilmu tarak satu pun lekat. Sekurang-kurangnya ilmu yang aku dapat ini dapat dimanfaatkan.

Skor tak skor itu aku serahkan kepada budi bicara lecturer. Aku berusaha apa yang aku mampu.

Aku harap adalah sekelumit doa dari kawan-kawan semua dan dia yang sentiasa menyokong… untuk kejayaan aku mengharungi cabaran ini.

Adios!

6 thoughts on “ALHAMDULILLAH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s