lama tak update


Lama jugak tak update. Takdak apa yang menarik untuk diceritakan. Tak dak apa yang nak dikongsikan. Lemau betol…

Nanti la. Bila aku dah abis baca Our Iceberg Is Melting aku bagi review kat korang. Banyk lagi buku yang aku beli tak sempat nak baca. Kot2 cuti sem ni ada la sikit masa nak baca buku2 tu.

Banyak gak buku2 menarik kat Borders ni. Mahal sikit la harga dia compare dengan Kedai Buku Universiti/Intan Kiara. Asyik dok baca buku2 lagha ja… sekali sekala nak jugak tambah ilmu..

Ada sapa2 yang dah baca ” sense Of urgency”? Ada kat Borders haritu, tapi comot sangat bukunya. Tinggal baki2 ja lagi, yang orang dah taknak. Memang la yang pentingnya isi, bukan kulit. Tapi kalau dah bayar mahal2 dapat buku dah lunyai, baik aku pinjam kat library ja.

Cuma sampai sekarang aku tak bleh lagi nak baca Blue Ocean Strategy. Baca 2 pages ja trus ngantuk. Sangat text book. Cemana la depa nak suh semua orang master skill ni. Kan best kalau depa ni simplyfikan then tulis macam dua buku ni. Sempoi ja. Nak baca pun syok. So recommandable.. sila la beli… tak rugi.

dan yang ni juga…

Selamat membaca…

One thought on “lama tak update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s