bicara antara benua..


Bila aku semakin tahu apa yang aku tidak tahu… Bila persoalan semakin diberi jawapan… sedutan dari sebuah pengajaran..

~~~
…….

BB: “dat guy sampai htr msg tgh2 mlm biler aku balik lambat, showing concern aku da selamat sampai umah ke blum…..kalo lama2 dat guy gives more attention to u than yr own bf/ fiance……..cane hati x goyah kan?”

BB: “but i need that to make sure aku x terpengaruh dgn kata2 manis lelaki lain…”

BB: “dats why yg slalu gaduh….dia x faham napa aku mintak dia contact slalu”

BB: “but dat is my way supaya hati aku ttp kat dia……”

AA: “Aku tak tau pompuan kena gitu”

BB: ….

AA: aku bz..kena la di bagitau

AA: ko tau la.. study.. dan lelaki.. nak2 aku.. hahahaha

BB: Aku rasa most man are like dat….

BB: i hv to tell him dat i need him to contact slalu2…..even for few minutes

BB: tapi kene on daily basis…..

BB: walaupun sbnrnya xde benda sgt nak citer, it helps to know dat make time to contact…..dat u r concern

AA :sebab korang memang dah kat hati ni… contact ke tak.. sama je.. sayang tak pernah kurang

BB: dats wat my fiance said……

BB:but how to make him understand dat kan?

BB: nanti kalo ckp dia fikir yg bkn2 pulak, ingat aku x setia…..kesimpulannya mmg kene kuatkan hati sendiri la…..

BB: tapi in dis case, ko x tahu dugaan dia kat sana mcm mn kan?

AA: ha’a.. hemmmmm!!!

~~~

and so on and so forth.. jawapan demi jawapan…

titik!

……………………………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s