Selamat Hari Raya


Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya, Maaf zahir batin kepada semua yag sudi singgah di blog aku ni. Kalau ada yang drive balik kampung tu, berhati-hati la memandu. Tolonggggggggg la jangan mati di jalan raya. Sian mak bapak yang membesarkan korang, sian pasal ada yang akan jadi janda/duda, paling kesian ialah orang yang mati disebabkan kelalaian korang memandu.

ye la, Kekadang kita ni dah bawak keta secermat mungkin dah, tapi dek kerana ada lakkhanat dan jin-jin tanah yang ingat jalanraya tu mak bapak dia yang punya, maka dengan kita-kita sekali jadi tak berapa nak selamat. Eh, terlebih sudah, maklumlah, bekas kakitangan JKJR… hehehehe…

Anyway, Sekali lagi, aku mintak ampun dan maaf, atas segala keceluparan dan kesalahan aku samada yang sengaja dan tidak disengajakan. Semoga raya korang kali ini adalah yang paling bermakna…

Aku doakan yang terbaik untuk korang semua., InsyaAllah.

p/s: kpd yang nak bertunang dan berkahwin dimusim raya ni, aku nak ucapkan tahniah dan semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

One thought on “Selamat Hari Raya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s