Sapa la punya kerja ni??


Semalam ada budak class aku terjumpa video ni kat youtube. Rajin pulak mamat sorang ni menggodek2 youtube. Aku pun tak expect ada clip video aku amik scroll. Mula-mula aku saja ja browse pasal clip ni konvo 2002 di tambah ngan muka-muka yang aku kenal. Tetiba tetttt…..Mohd Zaki Ismail.. hoh,, ter-exited aku sekejap…ada muka aku… ho!ho!ho!ho!..Momen yang skali ja seumur hidup. soooo nostalgic…

Aku dok terpikir sapa la yang rajin sangat edit video konvo ni. Nak tergelak pulak aku tengok aku zaman misai melintang dulu tu. Lagi kelakar bila tengok kawan-kawan aku yang solid molid lagi time tu. La ni depa semua dah jadi orang-orang besaq, termasukla besaq dari segi struktur kandungan lemak di perut dan pinggang.

Tanpa membuang masa dengan ini aku mempersembahkan video nostalgia zaman jahiliah 8 tahun yang lalu…

Tadaaaa!!!

Sekian, terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s