thanks friends


dah tua2 pun tiup lilin lagi???

 

Anyway, terima kasih kepada kawan2 kelas yang sudi celebrate birthday aku togeder2 malam tadi. Terharu aku wei… tua2 puan ada org nak arrange majlis. Terasa macam Ismet Ulam Raja pulak.

Walaupun simple, ingatan korang tu yang penting.  Bak kata adik aku yang paling nakal..

“dulu2 celebrate berdua… tahun ni beramai-ramai lak ngan kami”

Terima kasih sekali lagi. I love u all. Terharu aku weh… Terima kasih gak kat deejay restoren yang pasang kuat2 lagu happy birthday kat aku…

Huhuhuh aku dah tua… waaaaa!!!!

 

p/s: terima kasih jugak kepada kawan2 yang wish tru FB dan sms. Aku hargai. Murah rezeki korang tahun ni hendaknya..Amin..

 

7 thoughts on “thanks friends

  1. Dengki….
    Aku tahun nih xdak kek…
    Anyway… Bestkan ada org ingat birthday kita…
    Wpun xsambut berdua… Sambut ramai2 lagi meriah…
    Aku nak teriakkkkkkk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s