aku pelik


Aku pelik, kali ni aku tak rasa apa2. Nak jeles ke, nak cemburu ke, nak marah ke, nak sakit hati ke. Tak rasa apa2. Perasaan ni macam plain je. Nak tergelak tu ada la sikit2. Aku even happy tgk dia bahagia.

Masa muda2 dulu la kan, kalau jadi camni,  kelibat dia pun aku tak leh tengok. Cam nak luruh jantung. Berdebar2, dup! dap! dup! dap! macam motorbot. Mungkin perasaan itu dah tak ada lagi. Dah wabillahitaufikwalhidayah, dah gone, dah bye2!.

Hemm!! syukur pada Allah s.w.t.

 

5 thoughts on “aku pelik

  1. semakin hari semakin pelik…tue maknanya hati dah lali dengan semuanya dan telah menerima segala takdir ketentuan Allah swt dengan penuh keikhlasan.(betol ke tak ntah la ekk..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s