Sepetang di tasik Jitra


Petang semalam dengan bangganya aku mengisytiharkan bahawa aku telah berjaya berlari satu round tasik Jitra yang luas itu. Ya’ak awww!! Tu pun nak kecoh??? eh, sukati aku la… blog aku..muhahahah!!! (sila gelak secara jahat!!!)

Dalam sempot2 aku ni pun, dek kerana motivasi mengejar seorang awek yang berlari non stop depan aku, boleh gak aku habis satu round non-stop jugak. 1st time beb2, first time!! banyak kali attempt tapi kali ni baru berhasilllllll!!! lumayan !!!

Penting tu kalau nak bersukan kena ada sumber inspirasi. Bak kata ajis.. ” kalau tak ada perempuan saya tak bleh berlakon” . pulakkkkkkkkk???

Cam nak terkeluar jantung hati ku ini. urghh!!!. Apa2 hal pun, terima kasih la kepada rakan sepejogingan aku yang turut menyumbang kepada aktiviti sihat ini. Ni yang bersemangat nak menten stamina nih. Errrr!!! btw mana ntah  “orang tu‘ yang macam ya,ya nak jogingggg, tapi joging dalam mimpi je la kot… kuat tido!!!!! huh!!!

Tak lupa juga aku ingin merakamkan rasa kasihan aku kepada sebuah paddle boat yang telah dikerjakan secara overloading oleh tiga wanita yang sangat sasa. Sian duwh encik paddle boat tu. Kalau lah dia boleh bercakap la kan, mesti dia tercarot punya akibat terpaksa memikul bebanan yang amat membebankan..uhhhh!!!!

Begitulah sebahagian cerita ceriti aku menghabiskan hari2 terakhir aku di bumi Kedah secara sepenuh masa. Tinggal beberapa belas hari je lagi aku nak blah. Mesti aku rindu hampa semua nanti kan??? Indahnya sebuah ikatan persahabatan.  Terima kasih semua.

 

7 thoughts on “Sepetang di tasik Jitra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s