rasa macam nak buat rumah tepi library


Saat2 sebegini rasa macam nak buat rumah tepi library. Kalau tak dapat buat rumah tepi lebri pun dapat bawak kain baju, tikar bantal tidoq library pun kira ok.

Agak2 kalau aku sembunyi celah2 rak buku pak guard perasan dak??? Esok pagi2 leh terus wat keja. hemmmm!!!!

Oh saya sangat tertekan…sangattttttttttttttt.

3 hb submit… 4 hb JaypeaYea suh report duty…. Bolehhhh??? Tak kasi chance langsung nak berjimba ke Pulau itu…. (ye ke JaypeaYaa tak kasi chance???- exaggerate je la kau ni emzack)

-@-@-@-@

Sinar mata mu bagaiiiiiiiiiii api memancorrrrrrrrr!!!!

oh kak limah…

mereng dah aku ini…. mayday!mayday!… tebaboooo!!!!

5 thoughts on “rasa macam nak buat rumah tepi library

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s