sangat???


Apa yang sangat??

 

Pertama2nya aku sangat bersukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan limpah dan izinNya maka aku pun berjaya menamatkan perguruan aku di hutan sintok yang mendamaikan ini. Alhamdulillah, kalau mama ada…mesti dia sangat bangga dengan aku.

 

Kedua… aku telah sangat berjaya menghitamkan kulit dengan mandi laut tengah2 hari rembang pada hujung minggu yang lalu…. sangat buang tebiat…( cemana nak report duty dengan muka yang berkerak nih… huhuhuhu)

 

percubaan memasuki laut…

 

 

buang tebiat hang emzack….

 

 

oh… aku rabun.. harap maklum.. ( mandi bukak spek)..

 

Ketiga… aku telah sangat berjaya menghabiskan duit gaji aku bulan ni…dengan memborong segala bagai coklat  di Pulau itu… termasuk la dibeli untuk yang berkirim2… (bukan aku pernah pesan kim salam je yang akan dilayan ke???)

 

Berjaya berkenalan dengan sebuah ‘hero‘ yang sangat cute dan gf beliau yang sangat menghiburkan… sangattttttttttttttt!!!!


hero sedang dipandu oleh gf beliau

 

Berjaya membeli dua helai baju yang sangat cantik dan sehelai suar pendek three quarter yang sangat mengikut lunas2 agama di sebuah kedai di Pulau itu…- diluluskan oleh mak aji…

 

Sangat berjaya memenuhi kehendak aku nak melepak kat beach sampai ke pagi sambil melayan desiran ombak sebelum balik Putrajaya… Urghh!!!.. sangat mendamaikan…

 

Berjaya jugak sampai kat kedai roti Tun Mahathir, The Loaf.. dah berapa kali mai langkawi tak juga pegi2 kat sini. — hutang spagetti dengan gf  si ‘hero’.. nanti kita makan kat sini na…bila??? Wallahua’lam…

 

Ni le kedai roti itu..

 

 

bersama-sama gepren hero aka mak aji aka tourist guide

 


dan aku rasa yang paling aku pasti ialah mesti aku  rindu dengan korang2 kat sini…korang yang sangat fun to be with…sangatttttttttttttttttt!!!!! Thanks wei!!! for the memorable holiday/vacation ni.

 

Gambar2 ahli ronbongan yang lain takleh hapdet sbb tak dapat kebenaran tuan2 empunya badan.. nanti jadi gosip panassssssssss…plak.

 

 

tudung pink tu ialah ‘anak’ aku yang sangat hyper..- ntah ngan sapa2 la dia pi berkawan tengah2 laut tu..

 

Dah macam paus biru, daddy tengok hang ni my daughter … tapi papahal  ‘anak aku‘ memang sangat sporting… sangattttttttt…..your rock.. daddy lap u la daling…

 

sekian

 

wei.. berapa banyak sangat da… sangattttttttttttttttt!!!!!

One thought on “sangat???

  1. Amboi… apa punya banyak SaaaNNgggaaaTTT.. da….?? heheh.. wateverpun yang penting hepi.. tu yang best… tahnx ,melengkapkan cuti hujung minggu yang best.heeh… t nak dtg langkawi roger2 kay… pas ni…En Zaki lorr.. Selamat bekerja semula… (^,^) Sssaaanngggaattt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s