report duty..


Aku dah report duty kemarin. Alhamdulillah, dengan bantuan mak encekkk, segalanya selesai seperti yang dirancang. Dapat cuti 7 hari. Next week baru  start keja. yennadey padiyappapapapapapa!!!!!

 

Tempat posting tak tau lagi. Hint2 dah ada. Tawakal je la. Segan lak aku nak demand2 nih. Sok2 kalau tak berkenan aku mintak la tukar. kan??

 

Tapi… yang pasti,  bukan tempat seperti yang di kabaranginkan. oh tidakkkkk!!! nahi!nahi!. tamau piiiiiiii.. Kalau dapat kat situ??? ohhhhh…. tamau pikir… tamau pikir.. choi!!!!

 

boleh ke berblogging lagi lepas ni?? wajibbbbbbbbbbb… malam2 pas keja aku menaip la. Macam la selama ni aku dok menaip siang2 buta pun kan??

 

Next week, secara rasminya aku akan kembali ke bilik itu, di Kota Perdana, SK. Kembali menikmati kemanisan jem tanpa rotinya…

 

Selamat kembali bekerja en Emzack.. belajar2 le bangun pagi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s