lompat-lompat- lagi cerita langkawi


Tak senonohkan  hang ni emzack… tua2 pun nak melompat2 jugak..

Ni adalah aktiviti pada hari terakhir iaitu menghitamkan kulit yang sedia hitam..sebelum camera aku habis batery…

bersama kanak2 ribena dan mak budak

 

 

Ehem!ehem!.. awat emzack… sakit tekak ka????

 

Acara mari memanjat gunung Machinchang pada hari kedua. Tapi mak aji tak ikut naik sebab dia ada ‘date’ kat bawah tu.. errrr kantoi sudaaaaa kau mak aji…

 

melepas batok di tangga.. penat beb memanjat naik..

 

Sebelah pagi.. kitaorang split into two groups. Satu nak pi island hopping… satu nak mandi laut. Jadi aku sebagai tok ayah yang bertanggungjawab maka terpaksa ikut my daughter sebab dia nak mandi laut.. sebaik ada Adda dan mak aji yang dengan rela hati melayan my daughter mengganas kat telok datai..

tengokla si my daughter…main tanam menanam bagai. Yang sorang  tudung itam tu pa hal?? sedey je muka??  Yang my daughter ni pulak dah macam mumia dah aku tengok kau ni dik…

 

Malas nak tulis banyak2. Tengok je la gambar2 aktiviti kitaorang yang ntah hapa2..errrr kami tak pi kapel2 ekkkk harap maklum..

 

This slideshow requires JavaScript.

 

7 thoughts on “lompat-lompat- lagi cerita langkawi

  1. cacah; naik ngan korang dulu adalah yang terakhir sebelum naik yang kali ni.. it has been sometimes, ever since aite??

  2. Memandai ja kata date… hmm…. tapi……mmg pun..muahahahaah.. ur daughter la ni.. nk kena babap ur daughter ni.. heeheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s