awak…


“Dah lama awak tak tulis pasal saya kan?” kata awak kepada saya..

Siapa kata saya tak tulis? Selalu ja saya tulis. Tapi takde la pulak saya nak mention nama awak. Ada satu-dua entry before2 ni pun pasal awak. Tapi awak memang tak penah perasan pun..pasal awak bukan regular reader blog saya pun kan???😉

Lagipun,  kalau saya tak cakap ada entry pasal awak, memang dah tentu2 awak tak layan blog saya. Awak kan busy dengan number2 awak tu… tak abis2 dengan campur tolak bahagi tambah. Pegi la kawan dengan kalkulator kesayangan awak tu.

Kalau nak diikutkan, memang je selalu saya nak tulis pasal awak.. Tapi kang..Abis la saham saya.  Tak leh la saya mengorat orang lain dah. Sure awek lain  reject saya awal2. Cemana saya nak cari makan lepas nih???

Tengoklah lepas ni kalau ada point yang saya boleh bahankan awak, insyaAllah saya akan tulis. Tapi dengan syarat kena rajin2 makan ubat. Ini tidak, macam budak2..perang sabil nak  suh makan ubat. Cemana nak besar (sila baca tinggi) kalau camni?? Haish!!!

Dah2..  pi keja rajin2. Kot2 tahun ni boleh dapat APC..

Adios..

6 thoughts on “awak…

  1. asma; ingat mak aji je yang pandai kira2 ni???

    RH; siapkah??? cer cite …cer cite..

    cacah; saham i tinggi lagi taw… kehkehkeh…;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s