sarawak


Baru sampai rumah dari Kuching pada 10.30 pm hari ni. Letih dan meletihkan. Mesyuarat pagi dan petang semalam berjalan lancar. Alhamdulillah.

Maka, hari ni bersamaan hari Sabtu, aku telah membalas dendam dengan merayau ke Serikin yang sangat panas itu. Tak beli apa pun sangat (eh ye ke???), just teman bos shopping je.

Oh maaf. Gambar tak ada sebab terlupa bawak camera.

Sempat melayan rasa teringin ayam penyet yang maveles disana.  Sempat juga membeli kek lapis butter yang sedap sebelum balik

Terima kasih kepada DBKU yang memberi layanan kelas pertama kepada rombongan kami. Maaf kepada rakan2 yang aku tak sempat nak jumpa disana. Jadual aku terlalu pack. Next time aku datang lagi insyaAllah.

I can’t help falling in love with Sarawak,.. seriously!

.

.

.

Mengantuk dan letih= nak tido.

Sekian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s