dinner at tarbush sunway pyramid


Thanks to encik Reket yang telah menaja makan malam aku dan dua lagi partner in crime, pada malam rabu yang lalu di Tarbush Sunway Pyramid. Semoga semakin dimurahkan rezeki tuan hamba jua adanya.

Jangan jadi macam sesetengah yang dok ada la ni.. semakin banyak duit, semakin tinggi pangkat, semakin kedekut nak belanja kawan2. Pau kawan2 lagi ada.. bolehhhh???

Owh btw,..ini bukanlah iklan free for tarbush. Just nak share experience. ..Biasanya kalau area putrajaya ni, kalau nak cari makanan arab, orang mesti akan sebut Saba’, Cyberjaya.

Bagi pendapat peribadi aku la kan.. Kalau nak bandingkan Saba’ Cyberjaya dengan Tarbush nih… memang agak macam langit dengan bumi dari banyak segi.  Walaupun harga makanan kat Saba’ lebih kurang sama ja dengan Tarbush nih.. tapi kualiti makanan di Tarbush sangat marveles… staff yang sangat mesra pelanggan, ambiance yang cozy dan interior deco yang sangat classy apatah lagi berlatarbelakangkan sunway lagoon.

Kalau dinner kat luar (anjung) Tarbush, sambil makan2, bleh plak lagi layan permandangan malamnya yang sangat cantik. Dahla deco kedai ni sangat meletup. Memang sangat sesuai korang2 nak bawak bini/gefren/boyfren dating kat sini.

Bak kata En Reket… ” makanan dia memang power!!!”

Kitaorang bukan sahaja disajikan dengan makanan yang sedap2… malah, pada malam tersebut, mata kitaorang pun ‘disajikan’ dengan ‘makanan’ yang enak2..  memang sangat penambah selera..

brppp ... Alhamdulillah..-- sendawa kenyang
berrpp .... sendawa 'rezeki' depan mata...rezeki!rezeki!

p/s: Tiba2 terdengaq suara sayup2 dari Pulau Mahsuri…”Amboi!amboi!amboi!Gataiiiiiiiii no, “

2 thoughts on “dinner at tarbush sunway pyramid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s