cerita basi sarawak..


Hujung bulan lepas.. aku sekali  lagi meeting dengan Dewan Bandaraya Kuching Utara. Ini adalah kali kedua aku meeting di tempat yang sama dalam sebulan.

This time aku bawak kamera tapi aku lupa bawak charger… Adoi! amik gambar mana yang sempat je la..since cerita ni dah basi.. tapi nak jugak aku update.. maka aku update gambar2 yang tidak relevan dengan tujuan sebenar aku ke sana…

Kalau melihat gambar2 yang aku upload nampaknya macam pegi jalan2 cari makan je kan.. Tak kan nak cerita pasal keja plak kan.. sah2 memboringkan… apa2 hal meh kita layannnnn kan ajerrrr…

This slideshow requires JavaScript.

sekian dulu cerita basi dari aku..

4 thoughts on “cerita basi sarawak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s