Dalam hati ada taman???


Tadi time meeting ada bos aku yang memang minat bunga-bungaan  ni bertanya, sapa nak ikut dia pergi penutup floria sebab dia dapat jemputan VIP?? Semua masing-masing buat muka seposen je. Memang tak berrespon. Masing2 pandang engkau-aku. Malas nak ber ‘OT’ tidak berbayar ni.

Sebaik la aku tak di arahkan untuk turut serta. Ye la… Dah sah2 aku bujang trang tang-tang. ..Maka seperti biasa selalunya aku la akan dimangsakan..

Agaknya bos aku tau… aku tak minat bunga2 ni…

Tapi sebenarnya… bos tak tau..bahawasanya dalam hati ini ada taman yang sedang berbunga-bunga… keh!keh!keh!..

Apa kesssssssssss kau emzack???????

 Ah ngauuuuuuuuuu???…. demmmmmm

 

5 thoughts on “Dalam hati ada taman???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s