laptop dah OK


Laptop aku dah ok. Thanks to ‘dia’ yang sudi teman aku pi meredah kesesakan jalan raya. Ni kes nak pi Low Yatt la nih.  Huh, pengalaman yang memang takleh nak lupa.

Bila laptop dah ok, kepala pulak kering idea nak menulis. Sokmo gitu la encik2 sel otak ni.

 Time duk dalam tiolet… mencurah2 pulak  idea datang. Haih.. sangat tak sesuai sungguh masanya.

Owh btw ahli rumah sewa aku dah tinggal 2 setengah. Lagi setengah tu kadang2 ada, kadang2 takda. Sepupu sepapat biskut chipsmore la jugak.

Bercerita tentang geng2 rumah sewa, zaman dulu2 memang kitaorang satu kepala… Time2 bukak posa mesti kitaorang  makan ramai2. Masing2 beli lauk, beli kueh mueh. Memang meriah.

Minggu pertama dan kedua je la bukak sesama. Pastu masing- masing dah bz bukak posa kat luar. Jemputan banyak. Seronok kalau ingat-ingat balik.

Tapi rasanya tahun depan, harap2 ada la orang masakkan lauk berbuka untuk aku kan??? tettttttttttttt!!!!

ayam golek satuuuuuuuuuuuuu!!!!!

One thought on “laptop dah OK

  1. Sayang,
    memang kenangan yang tak boleh nak lupa sampai bebila pun,
    sempoi habis berjalan meredah kesesakan,
    best juga bila kadaan sebegitu,
    the best moment to be together in crowds!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s