cik sity di nodai lagiiiiii


Benci tau. Ni dah masuk kali ke dua dah cik sity dipecah masuk. Tapi jodoh aku masih juga panjang dengan beliau. Harap-harap lepas ni jangan la lagi ada cubaan hendak meragut kesucian beliau.

Kejadian ni terjadi pagi tadi. Aku sedar pun time nak amik kasut keja dalam boot. Tengok-tengok kunci boot dah rosak kena kopak. Kalau melihat kepada modus operandi, memang niat penyangak ni nak mencilok keta aku. Agaknya tak pueh hati aritu tak dapat, so ni kira repeat la.

Nasib baik jugak hosmet aku bangun awal kul 4 pagi nak balik johor. So agaknya si penyangak ni terperasan tuan umah bangun, terus dorang chow.

Syukur tuhan sudi pelihara harta benda aku. Kalau tidak… gone. Mungkin keberkatan rezekiĀ  susah payah aku cari duit beli keta tu masih ada. Terima kasih Allah.

Dan kejadian ni jugak membuatkan aku tak sabar-sabar nak pindah masuk umah baru aku. Next week memang kena all out dengan kontraktor. Mohon di doakan keselamatan aku dan gf aku ini..

sekian.. terima kaseyyyyy.

 

 

One thought on “cik sity di nodai lagiiiiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s