bizi,, bizier.. biziestttttt


Lama juga tak hapdet blog. Masa 24 jam tuhan bagi cukup, tapi aku tak pandai guna. Jadi aku malas nak guna frasa ‘tak ada masa’.

lately aku dan seluruh kaum di opis aku, tak kira Bahagian mahupun cawangan membanting tulang 365 kerat mengerjakan menda2 yang berkaitan dengan skim saraan baru untuk orang gomen. Ye la.. PM dah announce dan due date untuk diwar-warkan kaedahnya pun tinggal tak berapa  hari je lagi. ..tapi sebenarnya masih banyak angle yang nak kena tengok, dan banyak perkara yang nak kena tackle.

kita tengoklah nanti cemana pelaksanaan SBPA ni. Tapi yang pastinya ada skim yang tersenyum lebar, ada juga yang tak pueh hati. adatla..

Namun, apa yang pastinya jugak..pegawai-pegawai skim aku jugakkkkkkk yang tunggang tebalik buat keja, sampai pukul 1-2 pagi hari-hari.. tapi satu habuk keistimewaan pun nan adoooo. Sesetengah skim yang banyak komplen, balik keja awal… dapat macam2… takpela… dah rezeki dorang.

Aku??? saya yang menurut perintah jeeee??  layannnn..

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s