super penat


Isnin-Jumaat..Seminggu yang super penat. Balik umah pukul 2 a.m, pukul 5.30 am dah bangun. Tido tak tentu hala. Sebaik tiap2 pagi, tak payah suruh pun, dapat long distance wake up call.  Terima kasih daun keladi.

Ini semua penangan ACCSM. Apakah itu? Sila tanya pakcik google. Malas nak cerita panjang-panjang pasal keja, sebab… dah punch out jumaat lepas plus orang pun boring nak dengar kita bercerita pasal kerja..( Macam kau sorang banyak keja kan?)

Masak? Hmmm…Dah malas nak masak2 da. Tak ada geng nak makan. Kalau masak  pun asyik tak menjadi ja lately. Kurang ingredient terpenting kot= kasih sayang.. hehehe.

Weekend? Sabtu- Sangat dull dan malas nak buat semua menda. Kecuali…khadokk ti…doqqqqqq. Marathon tidoq .. Ahad.. relaks2 kat sunway sambil bermasat-masat..(sawadikappp).. Oh ya.. thank you for the arrangement..

Oh ya.. what to do list belum bergerak lagi…  Kena bergerak segera.. ” baris, dari kiri cepat jalannnnnn”

Lagi…??? hemmm ..harini??.. adalah hari mari membayar hutang…  Dan aku cuba untuk bayar hutang-hutang aku sebelum bank-bank mengungkit menggunakan kuasa telefonis mereka. Juga tidak lupa hutang kepada orang juga.  Hutang bayar dulu. Kalau tidak nanti dapat note lagi..heheheh

lama tak upadate facebook?? Hemmm.. aku tak ada yang menarik nak update or nak showoff. Setakat pegi Sunway Pyramid or conference kat PICC nak update jugak kah? Lain lah kalau travel pusing-pusing dunia… syokla jugak hari-hari nak update status dan upload gambar..kannn

Orait.. mau sambung keja pulak..

adiosss…

 

One thought on “super penat

  1. Wawiee… morning wake up call yang long distance? jarang anak melayu dapat lagutu… hehe! masak2? same here… tak cukup rasa… mood pun tiada… makan hanya untuk hidup sahaja… ada to-do-list jugak ke? wah, ini sudah bagus… ada deadline ka? sila pastikan to-do-list dan deadline itu dipenuhi. janji ditepati katanya… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s