wishlist travel-place


Aku suka travel. Dulu sebab tak pandai bajet, maka aku selalu travel local.  Aku tak bernasib baik macam sesetengah orang. Dapat pergi merata-rata selalu-selalu. Aku ni nak pergi setahun sekali pun susah.. huhuhu.

Ada orang lagi bernasib baik sebab travel on government expenses. Ye la, sambil  pergi atas urusan kerja, dapat jugak merasa jejak kaki kat tempat orang. Alhamdulillah, dah rezeki dorang Allah tetapkan macamtu.

Waima apa pun Allah letak kan rezeki aku, aku tetap jugak buat wish list tempat-tempat yang aku nak melawat..

So, bajet untuk travel telah aku asingkan sedikit demi sedikit untuk aku berjimba jauh-jauh sikit ujung-ujung tahun. Itulah azam tahun baru aku nanti..boleyyy??

Lagi satu.. aku memang teringin nak amik cuti yang sangat panjang dan travel all around the place.. Ala-ala cuti tanpa gaji gittew. Lepas tu tulis satu travelodge novel..Boley??…but before that, there always one place that i wanted to go.. Makkah.. huhuhu..

Owh ya.. hobi JJCM akan kembali diteruskan pada petang ini setelah lama terhenti akibat berdiet…dietla sangat kannnnn…

Sekian dulu laporan pada petang ini..

p/s: update pakai komputer opis sbb laptop merajuk.. huhuhu

One thought on “wishlist travel-place

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s