Happpy Birthday kakak


 

happybirthday

 

Happy belated birthday kakak.. yang ke…..??? . Sorry la, lambat publish entry ni. Sapa kata saya tak ingat birthday awak. Ingat…  Cuma jarak membataskan kita. Terima kasih juga sebab ingat birthday saya walaupun dari jauh. Kadang-kadang orang yang dekat dengan kita  pun tak tentu nak ingat apatah lagi nak wish.

Sekarang awak dah besaq dan gemuk. Sila cepat-cepat balik dan cepat-cepat kawin. Sian si dia dok melangut lama sangat kat Malaysia ni..

Nanti balik boleh selebret togeder2.. taking care and keep touching me.. muhahahaha

titik..

4 thoughts on “Happpy Birthday kakak

  1. Thanks awang! Yang ke 28 tahun la. Hehehe… Haip, gemuk2 jgn sebut na. Nak balik la ni. Tunggu!!!! Hope to seee you soon.

  2. Thanks awang. Yang ke 28 tahun la. Hehe… Haip! Gemuk2 jgn sebut na. Nak balik la ni. X mau dok sini lama2.. Rindu! Huhu. In shaa Allah. Hope to see you soon. Yup, i will. Oh, kalau sy x reply jgn la marah. Mybe sy x dak kat situ. Kalau ada, sure sy balas.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s