Salam Idulfitri


 selamat-hari-raya

 

Tetiba terteringat lak zaman muda-muda. Zaman dapat duit raya. Zaman dapat kad raya berpuluh-puluh keping.

Kalau kat U dulu, hari-hari mesti jengok pegeon hole, check kad raya. kehkehkeh!

Hmmm… zaman dah berubah. Kegemilangan kad raya dah jadi retro. Orang dah pakai wasaaps, sms, mms dsbnya. Tu yang smart phone lebih smart dari tuannya.

Oklah…

My points is, Selamat berhari raya. Maaf zahir dan Batin

Kepada yang driving tu, berhati-hatilah di jalan raya.

Kepada driver gila-gila dan rasa jalan raya macam jalan mak bapak dia punya, kalau pun  niat nak mati awal, please jangan libatkan orang lain yang nak balik beraya.

Idulfitri merupakan hari kemenangan.. Ayuh kita sambut hari kemenangan ini dengan penuh kesyukuran.

Allah huakbar.. Allah huakbar…Allah huakbar walillahilham

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s