JJCM eid di Bangi Sentral


Lama tak update pasal JJCM.

Aku nak review sikit pasal kedai makan EID . Lokasi kedai ni kat Bangi Sentral. Betul- betul belakang LeeyanaRahman punya bangunan.

Semalam pun aku pegi lagi berbuka. Untuk kesekian kalinya. Secara jujur aku ni bukanlah penggemar makanan korea. Tapi untuk menu di eid aku boleh makan. Sekali sekala la. Hari-hari takleh gi jugak. Maklumlah,  melayu totok yang tak berapa nak urban sangat.

Menu yang aku paling suka ialah bulgogi dan ayam dakgangjeong dorang.  Menu yang lain-lain pun ok jugak. google la untuk menu dorang.

ayam dakgangjeong

Menu dia banyak sikit la daripada apa yang ada kat Ittaewon.  Tapi secara jujurnya, lebih sedap masakan di tempat asalnya yakni Ittaewon. of course la, macam makan nasi royal kat Aloq Setaq la. Feel dan sedapnya tu lain macam.

bulgogi

Well, korang boleh try sendiri. Dah ramai yang review kedai ni siap dengan gambar  bagai. Pricetag= agak sedikit mahal tapi portion dia memang banyak. Berbaloi dengan harga yang di bayar. Btw kedai makanan korea mana yang murah kan? tambah-tambah lagi kedai korea kat shopping mall. At least kedai ni halal dan bersih.

Alang-alang korang shopping kat Bangi Sentral, bolehlah singgah sekali.

Sekian. review ringkas dari aku dan selamat berbuka.. titik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s